duminică, 4 mai 2014

Rain, rain, rain! Ce ne faci tu noua...duminica

Azi, 04.05.2014 a ploua de a rupt, nu ca n-ar fi fost de ajuns cat a plouat in toate saptamanile trecute, dar hai sa fie si azi, duminica! Ce face lumea pe ploaie? De exemplu azi, fix mot, duminica. Duminica, so no work (pt unii), no sex, no drugs, ee nici chiar asa, cu primele doua sunt de acord,cu a treia nu, deci duminica... let me think, pai s-o luam pe varste, copiii cred ca stau in casa si se joaca sau se mai duc pe la bunici sa se respecte varianta a doua enumerata mai sus a parintilor, ca pe ploaie ce sa faci, te ia amorul dragostei, adolescentii- terase, nebunii sau mai putin, ca ploua, de citit o carte, neeh nu prea cred, mai greu in zilele noastre, dar frumos acest lucru pt cei care inca o mai fac.
 Unii la biserica (cei mai invarsta) altii prin case, altii cu treaba prin oras, sau altii mai inovatori (sa le zic asa) se duc prin parc, alearga prin ploaie, not me type, dar cine stie vreodata ce pandalii ma iau si pe mine. Va place ploaia? Mie da,uneori! Dar cu mofturi, daaaa, imi place cand stau in casa, citesc o carte, scriu sau ma uit la tv, si ascult usor ploaia...pic pic pic,da' mai pica odata.

Dar ce faci cand ai de plecat cu treaba all day long prin oras? Pai te duci si o rezolvi! Altii mai cu tupeu, altii mai delasatori, dar trebuie facuta si treaba asta, o face cineva in locul noastru? mai rar sa gasim inlocuitor.
 Si afara ploua, ploua... pana s-o termina de tot.
Va place ploaia? Va simtiti romantici cand ploua? Sau melancolici, va iau gandurile (sper ca nu d-alea rele), sau pur si simplu nu o bagati in seama?

Nu mai comentez, am tacut malc ca ma vede Cel de Sus ca discut despre ce a dat el sa fie pe pamant acuma, si nu e frumos :)
Aceasta postare nu se adreseaza persoanelor din locurile unde este senin si soare, uratilooor, la noi ploua! dar sa inchei cu ganduri pozitive, noi o sa avem curcubeu, voi nu, ca n-are dupa ce:)

Pupici dragilor! si hai sa vina curcubeeeeeuuuuul :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu